2012. január 17., kedd

Huncut Világ - Brad Pitt,Kim Basinger Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar felirattal
Akárcsak a Roger Nyúl a pácban , a Space Jam - Zűr az űrben , vagy legutóbb a Bolondos Dallamok - Újra bevetésen , a Huncut világ is egy félig hús-vér, félig rajzolt világban játszódik. Ez a vígjáték azonban - ellentétben a korábbiakkal - vaskos poénokkal és némi fülledt erotikával elsősorban a felnőtteknek szól!
Jack Deebs képregény-rajzoló. Amikor börtönbe kerül, különös módját választja a szökésnek: a maga által teremtett rajzolt álomvilágba, Huncut világba lép be, ahol azonnal összefut a kétdimenziós világ szinte már kidomborodó idomokkal rendelkező legdögösebb macájával, Holli Would -dal.
Jack saját fantáziájának, pontosabban fantáziája teremtményének rabjává válik: nyakig belezúg Holli -ba. Csakhogy él még egy hús-vér figura is rajta kívül ebben a világban: egy régimódi magánnyomozó, aki egy motorbaleset következtében került át Huncut világba. A zsaru figyelmezteti Jack -et, hogy soha ne feküdjön le firkákkal, mert annak beláthatatlan következményei lennének. A csábítás azonban nagy, és Jack nem hallgat a jó szóra.
Megtörténik a baj: a "dolog" után ugyanis Holli életre kel, és hús-vér szexbombaként szabadul rá a mit sem sejtő Las Vegasra...
 
 



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 06:13
. Huncut Világ - Brad Pitt,Kim Basinger Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése