2011. július 28., csütörtök

Paludan, Ann: Kínai császárok krónikája - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kínai császárok krónikájaA könyv listaára: 6500 Ft. Leírás:
Az országot először egyesítő Első Császártól (Csin Si Huang-ti) az 1912-ben lemondatott Hszüan-tungig százötvenhét uralkodó életrajzát ismerhetjük meg a reprezentatív kivitelű kiadvány lapjain. A konfuciánus államfilozófiára és a központosított intézményrendszerre támaszkodó rendkívüli rugalmasságról tanúbizonyságot tett császárság kétezer éven keresztül határozta meg a kínai történelem menetét. Az egységes felépítésű fejezetek egy-egy dinasztia történetét fogják át a lehetőségek szerint minden uralkodóról látható egy-egy képi ábrázolás, és biográfiája elején egy róla szóló korabeli idézet olvasható. A császárok legfontosabb életrajzi adatainak listáját (születés és halál időpontja, születési név, ágyasaik, feleségeik neve, gyermekeik száma, sírjuk helye) külön keretben kiemelve találjuk meg. A küllemében, kivitelében és szerkezetében a Római császárok krónikájára (200823207) emlékeztető munka főszövegét számos kiegészítő írás és melléklet kíséri, amelyekben egyes részletkérdések (nevezetes császári temetkezési helyek, kínai vallások, jelentős művészeti alkotások, történelmi események) kerülnek tárgyalásra. A kínai történelemben való eligazodást mutató, számos térkép, időszalagok, valamint a magyar nyelven elérhető művek válogatott és tematikus bibliográfiája segíti. Az ismeretterjesztés mellett az iskolai oktatásban is haszonnal forgatható kötet legfőbb erénye a gazdag, színes és fekete-fehér képekből álló illusztrációs anyaga. ISBN: 978-963-11-8551-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:10
. Paludan, Ann: Kínai császárok krónikája - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése