2011. május 30., hétfő

Szabó Magda: Régimódi történet - Jelenlegi ára: 925 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Régimódi történetA könyv listaára: 1100 Ft. Leírás:
A Régimódi történet főszereplője (bár a regény három kulcsfontosságú és számos epizódfigura portréját is árnyaltan rajzolja meg) az írónő édesanyja, Jablonczay Lenke varázslatos alakját az Ókút (200020229) már felvillantotta, de ami ott kiteljesedést ígérő vázlat volt csupán, itt teljes színpompájában kibomlik. Szabó Magda - felhasználva a régi családi dokumentumokat, nagyapák, dédnagyanyák naplórészleteit, hivatalos iratok beszédes szövegét és nem utolsósorban gyermekkori emlékeit életre kelti a múltat, regényhőssé avatja édesanyját. A kivételes zenei tehetséggel rendelkező, költői mesélő kedvű és életszemléletű, gyönyörű Jablonczay lány valóban regénybe illő figura, csakúgy, mint a családi tabló többi szereplője: az anya, a Sárrét tündére, a szerencsétlen sorsú Gacsáry Emma és férje, a kártyás, bohém Jablonczay Kálmán, akiknek tragikus életsorsa, szerencsétlen jelleme döntő befolyással volt lányuk életére. Jelentős szerep jut a nagymamának, a keményszívű Rickl Máriának, aki Kislenkét felnevelte. Az írónő rendkívüli éleslátással és legalább annyi szeretettel rajzolja meg regénye (és édesanyja élete) szereplőinek alakját - sorsuk egyetlen döntő mozzanatát sem hagyva figyelmen kívül, hogy személyiségük, döntéseik lényegi magyarázatát meglelje. Ha az olvasót helyenként fárasztja is a mű adatszerű zsúfoltsága, bőven kárpótolják az olyan részletek, amelyek függetlenül a kortól és szokásoktól, kimondatlanul is minden időkben érvényes emberi igazságokat fogalmaznak meg - szeretetről és barátságról, az anyaságról és a szerelemről. A regény végül is széles körképpé tágul: egy letűnt világ társadalmát kelti életre plasztikusan, érzékletesen. ISBN: 978-963-07-8543-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 925 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:24
. Szabó Magda: Régimódi történet - Jelenlegi ára: 925 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése